Verzenden van de bestelling
Bestellingen worden doorgaans binnen 2 – 5 werkdagen verzonden.
Pakketten kosten 15 euro, wanneer u kiest voor afhalen dan betaald u geen verzendkosten.
De verzendkosten staan vermeld in uw winkelwagen.

Levertijd
De gemiddelde levertijd van uw bestelling bedraagt 1 – 3 werkdagen.

Bevestigingsmail
Wanneer u een bestelling plaatst bij hydraulischebesturing.nl, krijgt u per email een orderbevestiging. Daarbij ontvangt u op de dag van verzending een email met een linkje naar de PostNL-website met het track en trace nummer. Hier kunt u uw pakketje op de voet volgen, en wordt u constant op de hoogte gehouden in welk stadium uw pakket zich bevindt.

Herroepingsrecht
Heeft u een product gekocht en blijkt het niet te voldoen aan uw verwachtingen? Dan mag u deze terugsturen binnen de zichttermijn van 14 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat de vervoerder het product heeft afgeleverd bij u of een door u aangewezen derde. De 14 dagen gaan in nadat u het laatste pakket hebt ontvangen van een bestelling of voor een dienst, nadat de overeenkomst is gesloten.

Uitzonderingen
Helaas is het herroepingsrecht niet toepasbaar op alle aankopen. Uitgezonderd zijn:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermeng met andere zaken;

Retourneren
Indien u iets retourneert, graag uw ordernummer en overige benodigde gegevens zoals uw naam, adres en aankoop datum in een begeleidend schrijven toevoegen, dit maakt de afhandeling voor ons een stuk makkelijker en kunnen wij u sneller bedienen.
Retourzendingen worden binnen 14 dagen afgehandeld. Indien u een creditering wenst, graag uw bankgegevens bijvoegen.

Retouradres
Nipkowlaan 8, 9207 JA Drachten

Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op met behulp van het formulier op onze site, telefoon of email.